dinsdag 30 april 2024

Mooi

Gisteren weer heerlijk gelopen . Je moet op het moment wel even uitkijken wat je mee neemt. Het kan best nog fris zijn in de ochtend , en als je eenmaal aan het lopen bent wordt het weer warm. Zo ook gisteren . Maar als je dan tijdens de wandeling op een stuk komt waar nog geen zon is geweest , moet je toch wel snel even wat extra aan trekken. Maar goed, gisteren zijn we `gewoon ` naar Madalena do Mar gegaan en daar de auto geparkeerd . Vandaar zijn we gaan lopen , richting Anjos . Onderweg even een bakkie gedaan , en bij Anjos , via Vereda dos Anjos naar boven .
Dat is best een klim, maar goed te doen. Niet gevaarlijk of zo . En je hebt gelijk je cardio training gedaan . Je hebt ook ene prachtig uitzicht over de oceaan , en natuurlijk de huisjes in Anjos . 
Eenmaal boven , richting het westen gelopen . Eigenlijk loop je dan weer richting Calheta , boven Madalena do Mar . Naar goed zes en een halve km zijn we naar beneden gegaan . Er is nog een pad naar Madalena do Mar , maar dat is eigenlijk alleen maar naar boven . Naar beneden doen wij het niet , te gevaarlijk . Dit was voor ons te doen , niet te gek. Ook niet makkelijk hoor , voor al in het begin is het goed uitkijken , veel los zand. 
We kwamen weer veilig beneden , zoals blijkt , anders had ik dit niet getypt . We waren weer op tijd thuis , São had in de middag nog een vergadering. En ik heb nog een tijdje op het land gewerkt. Stil zitten kan altijd nog he. 
Ga nu ontbijten , straks komt Agostinho , dus ik heb weer een drukke dag. Voor nu , blijf gezond. 
 










Geen opmerkingen:

Een reactie posten