maandag 6 mei 2024

Goed begin

 Ja , het is een goed begin van de dag. Was net buiten met Casper , zijn eerste wandeling . Ben altijd vroeg he . En vanochtend zag ik hem weer . Er vliegt hier een uil rond. Zie hem niet elke dag , eigenlijk bijna nooit , terwijl ik elke dag vroeg ben. Mar vanochtend was hij er weer . Wat wil je nog meer . Prachtig .
Het weekend druk geweest . Vrijdag en zaterdag echt druk geweest , veel gedaan. De grond hier is best hard , vooral als het wat droog is . Maar er staat toch weer het nodige in . Moest natuurlijk eerst de grond goed bewerken , water geven en al dat soort dingen. Was van plan om een grondfrees te kopen , maar doen het niet . Heb het van de week even uit kunnen proberen bij de buren. En de machine is te groot voor mij. Heb niet ene heel groot stuk grond, ben ook niet zo sterk als dat de machine nodig heeft . En je moet na de opbrengst brengen van je grond. Dus alles gewoon weer met het handje . Dan elke dag maar een beetje , als de schouder even niet wil.
Maar goed, vandaag ga ik weer lopen. Het belooft een aardige wandeling te worden . Gaan ergens bij Ribeira do Ponta do Sol omhoog . Hebben dat al eerder gedaan . Maar is jaren geleden , dat pad dan he . We gaan het zien wat het wordt . Het belooft qua weer goed te worden , droog. Hoop niet te warm. Maar we gaan het zien. Voor nu, blijf gezond . 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten