vrijdag 3 mei 2024

Weekend

Ben druk op het land bezig. Maar verder gebeurt er natuurlijk niet veel . Dus vandaar dat ik gisteren dus even niets heb gepost . Je moet wel iets te lullen hebben he , anders wordt het altijd het zelfde . 
Maar ben dus druk bezig op het land . Veel schoonmaken , los maken en dan vandaag gaat er sla en tomaten in . Heb natuurlijk het nodige fruit op het land staan en je moet best regelmatig water geven .
Heb gisteren onder andere het stuk land beneden even goed schoongemaakt en wat van mijn meloenperen daar neer gezet . Heb daar veel van , boven op het land. Maar af en toe moet je daar wat stekjes afnemen en verplaatsen . Als ze beneden aanslaan , ga ik het hier boven wat inperken. Het ziet er als plant wat uit als zoete aardappels en die lopen door heel je tuin , als je niet uitkijkt . Vind ze erg lekker , maar het moet niet te gek worden he .
Ook de kersenboompjes hebben nu bloesem , maar toe nu toe nog nooit een kers gezien. Heb ze er zelf in gezet , een jaar of wat terug. Weet niet precies hoe lang het duurt voor dat er fruit aan komt , bij de Kiwi duurt het ook jaren . Maar als daar dit jaar geen fruit aan komt , de Kiwi , denk ik er echt hard over om die er uit te halen. Maar even zien.
Vandaag dus weer een drukke dag , wel droog en gelukkig niet te warm . 
Ga nu even ontbijten , de wasmachine draait . Dus de dag is begonnen . Voor nu, blijf gezond.

Pitanga 


Pitanga 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten