woensdag 1 mei 2024

Verdwaald

Woensdag , en we gaan er weer voor. Het wordt wel anders dan ik had gedacht . São kan toch niet lopen vandaag , dus het wordt een dag op het land. Heb genoeg te doen , dus ook vandaag gewoon aan het werk. Gisteren ook veel op het land bezig geweest . Ben goed opgeschoten .
Renée heeft gisteren gekookt , hachee en rode kool van eigen land . Was heerlijk . We hadden van de week eigen gemaakte ontbijtkoek . Dus we worden weer goed gevoed. 
Er was ook nog een stuk in de krant gisteren . Ging over een paar mensen die afgelopen dinsdag waren gaan lopen , in Bica da Cana . En die melden , om half negen in de avond , dat ze waren verdwaald. Om half negen in de avond . Dan heb je echt iets verkeerds gedaan . Het duurde drie uur voor de mensen werden gevonden en veilig werden terug gebracht naar de weg . Het was een gezamenlijke actie van de politie , brandweer en de bospolitie . Zijn iets meer dan boswachters , hebben ook wapens en zo . Maar goed , ken het daar goed , en je wilt op dat tijdstip daar niet lopen , als je niet weet wat je doet . Heb altijd minstens 3 lampen bij me . En zorg altijd dat ik op tijd op de weg ben . Wie ben ik , maar vind het echt dom. Voor nu, blijf gezond .


   
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten