donderdag 22 december 2022

Donderdag

 Ja, het is donderdag . En het schiet al op, bijna Kerst . Het was gisteren aardig weer , droog . En niet te koud. Kate is geweest , het huis is weer schoon en de auto´s ook. Heb zelf nog wat in de tuin gedaan . Ook de oprit en de weg voor het huis wat schoon gemaakt . Maar dat is altijd voor korte duur , er ligt al weer de nodige bladeren . Maar dat heb je nu eenmaal als je niet in een stad woont maar wat meer op het platte land.  
Goed, had gisteren wat foto´s willen plaatsen , eens kijken hoe dat gaat . Dat lukt dus weer . Dit was dinsdag , tijdens de wandeling . Ze liep voorop en ik riep haar , ze draaide zich om en toen nam ik de foto. Ze wist het niet , maar zetten later onder de foto dat het leek als of ze er voor poseerde . Dat was dus niet zo. Maar ik vond het wel een leuke foto. Vanavond komt ze , samen met haar kinderen , bij ons eten . Dat is een beetje een traditie , dat ze komt eten met kerst . Is nu wat lastiger , de kinderen wonen nu op het vaste land , dus zijn maar even op Madeira en vieren kerst bij de moeder van São. 
Goed , heb dus wel wat te doen vandaag . Straks de keuken in . maar eerst ontbijten , dan met Casper lopen en dan alles in orde maken . Begin graag op tijd , hou niet van stress . Rust en kalmte . Voor nu, blijf gezond 


Tuinbonen op het land 



Geen opmerkingen:

Een reactie posten