donderdag 8 december 2022

Redelijk

 Ja, het is droog. Voor nu dan he . Het heeft gisteren nog regelmatig geregend en er staat redelijk wat wind. De weg is open , maar daar is alles mee gezegd . De grote rotsblokken liggen nog op de weg . Er staan nu wel pions bij , maar in het donker .. Maar goed , we kunnen er langs rijden . Het is de enige , echte weg uit . Als je een vier bij vier hebt zou het misschien mogelijk zijn om via de Serra weg te komen, maar dat pad raad ik niet aan met slecht weer . Lopen is het wel mogelijk , maar dat ligt ook weer aan het weer . 
Ben gisteren natuurlijk even bij de levada wezen kijken . Ben dus boven het punt geweest waar de rotsen op de weg liggen . En dan zie je gelijk dat wanneer je hier loopt , je geluk moet hebben . Vlak voor dit punt lag er nog een rotsblok , in de levada . Je doet er niets aan . We moeten het leven nemen zo als het komt en hopen dat de steen niet op je hoofd valt . 
Vandaag komt Kate . Ze zou gisteren komen, maar omdat we nog niet zeker wisten hoe het precies zat met de wegen , hebben we het verzet naar vandaag . Het is wel bedoeling om morgen `gewoon` te gaan wandelen . We zullen wel goed moeten kijken waar we gaan lopen . Maar goed, heb ook wat berichten van Lissabon gezien , en dat zag er niet goed uit . Maar goed , zal hier onder nog een foto van de noordkant plaatsen , São Vicente . Kijk goed uit waar je je auto parkeert . Voor nu, blijf gezond .

Hier boven bij de levada 


São Vicente 
Niet mijn auto  




Geen opmerkingen:

Een reactie posten