woensdag 14 december 2022

Wat rustiger

 Ja , toen ik net met Casper buiten liep was het al een stuk rustiger . Het was droog en , bijna , geen wind. Weet niet of dat zo blijft , maar de regen zou wat minder worden. Het blijft nog wel even regenen , zeker tot maandag , maar als het wat minder is zou dat wel fijn zijn. Er is best wat schade hier en daar , en nu kan men beginnen met opruimen en de wegen weer open te maken . 
En er wordt nog steeds een toerist vermist . Liep in de buurt van de zee, heb ik begrepen. Klik hier eens naar , wat mensen wel niet doen voor een foto . Dit is bij Ponta do Sol . Ze hebben geen idee wat ze doen . en straks moeten er weer mensen  hun leven wagen om deze mensen te redden . STOM . 
In Lissabon was het ook erg slecht . Zal een video plaatsen zo dat je kunt zien dat we het best even slecht hebben gehad. Laten we hopen dat het nu wat rustiger wordt . We hebben een paar keer een behoorlijk slechte kerst gehad met echt slecht weer. Het is nu niet koud, maar daar zit vaak ook het probleem he . Zou het kouder zijn, dat hadden we minder wind , en regen. Kijk maar naar de hoge en lage druk gebieden op de kaart. Vandaag komt Kate . Maar even kijken hoe we dat doen . En dan vanmiddag even de Smart van Mariana helpen starten en misschien een stukje lopen met São . Deze kerst tijd is het anders dan anders , speciaal op school. Dus geen lopen op Vrijdag en morgen moet mijn auto even naar de garage om mijn remmen na te laten kijken . Zo , nu ontbijten en dan de was ophangen. Voor nu, blijf gezond .




Geen opmerkingen:

Een reactie posten