vrijdag 23 december 2022

Vrijdag

 Zo, het weekend is daar . En dus de kerst . Zondag is het geloof ik kerst he . Ben zo slecht in dagen en dat soort dingen. Voor ons was de kerst eigenlijk gisteren . São is gisteren geweest , samen met haar kinderen. En we hebben heerlijk gegeten , al zeg ik het zelf. Had Gordon Bleu en Slavinken gemaakt . En die koop je hier niet zo kant en klaar bij de slager , maar heb ze dus zelf gemaakt . Leuk om te doen en ze vonden het nog lekker ook. We waren met zes man , dus niet al te veel. Casper moet altijd erg wennen aan mensen , São kent hij nu wel , maar de kinderen , dat is een ander verhaal. Mariana lukt na een uurtje ook nog wel maar João en zijn vriendin dat is toch wat anders . Maar och , hij heeft het goed gedaan.
Normaal was ik gelijk alles af , maar heb nu alles in de keuken gezet , wel wat afgespoeld en zo , maar moet nog wel ´even ´afwassen . Maar goed, ben er goed in . Heb een goede leerschool gehad wat dat betreft . 
Vandaag dus niet lopen , dat hebben we dinsdag dus gedaan. Maar nu lopen we volgende week twee keer , op maandag en vrijdag . Is weer even wat anders he . Hier hebben ze geen tweede kerstdag , dus het is maandag een ´gewone `dag . Maar het wordt pas weer een beetje gewoon hier na 6 januari . 
Moet toch nog wel even zeggen , ook vandaag is het wel een beetje een aparte dag . 
Vijfenveertig jaar getrouwd vandaag . Waar blijft de tijd . Hulde aan Renée , hoe hou je het uit ? Maar goed , we doen er niet veel aan hoor , dat doen we nooit en zullen dat ook nu niet doen . Gewoon door gaan. Voor nu, blijf gezond .




Geen opmerkingen:

Een reactie posten