dinsdag 13 december 2022

Regen

Ben net binnen en nu begint het te regenen . Dus weer een goede timing . Goed, ook gisteren best veel regen gehad . Het is niet koud , soms wel een stevige wind. Je zit het gelijk overal , er is best wel schade hier en daar . Niet echt groot , wat ik kan zien.
En dan zijn er ook nog eens toeristen die langs de kust gaan lopen , in de buurt van Calheta . En dan echt de kustlijn volgen over het pebbelstrand . Gisteren hebben ze verschillende uren gezocht , maar in het donker moesten ze stoppen. Er staat al dagen een stevige wind, er is zelfs een weerwaarschuwing. Maar toch gaan mensen , alleen , onbekend gebied , wandelen. Wie ben ik ? 
Zag net in de krant dat de weg naar Jadim do Mar geblokkeerd is door vallen de stenen . En over twee dagen zouden ze daar de `nieuwe ` overdekte weg officieel heropenen . Ziet er niet goed uit . 
Ook hier bij de levada , waar ze wat hadden opgeruimd, ligt weer de nodige stenen . Ook op de weg heb ik net wat stenen opgeruimd. Waren niet zo groot, maar als je daar loopt of rijdt als ze naar beneden komen, niet goed. Maar dat is Madeira . We weten het , en we moeten er mee leven . Voor nu, blijf gezond .



Geen opmerkingen:

Een reactie posten