maandag 25 oktober 2021

Bloemen

 Zo, het weekend is weer voorbij. Weer een nieuwe week. Het heeft nog niet geregend. Hier dan he . Zag op een webcam dat het aan de noordkant wel regende . Maar goed, klaag niet. Heb dus wel zo nu en dan de sproeiers open staan . De plantjes willen ook drinken. 
En zo als jullie op de foto hier naast kunnen zien , eten wij er lekker van. Dit is pak-choi. Daar zit dan wel weer een verhaaltje achter . Had dus wat gezaaid en dat kwam aardig op. Heb een gedeelte van dat mee gegeven aan Kate , kon zij dat op haar land zetten. En nu was het op haar land beter aangeslagen dan bij mee. Moet dus nog op mijn eerste eigen oogst wachten, maar heb het toch al kunnen eten , maar wel omdat Kate de eerste aan ons gaaf . Gewoon simpel in de stoompan. Wat sesamolie , ketjap, sesamzaad en knoflook. Meer is het niet , maar erg lekker.
Goed , gisteren natuurlijk ook nog wat op het land gedaan. Maar in het weekend toch altijd wel even wat rustiger he. Je kunt niet elke dag druk zijn. Niet dat het vervelend is of zo, maar soms toch even wat voetbal kijken . Moet ook kunnen he .
Gisteren kwam er ook nog iemand kijken naar het stuk land naast on. Heb hem in contact gebracht met Augustinho en nu maar zien wat daar uit komt. Je weet het nooit he. Ideaal voor mij zou zijn als het blijft zo als het nu is, maar dat zal niet gebeuren . Als het verkocht wordt , zal men er op gaan bouwen . En dat zijn altijd mindere dingen. Maar goed, nu valt dat hier nog wel mee hoor. 
Gisteren ook nog wat bloemen op de foto gezet. Zal dat hier onder wel even posten . Ga nu ontbijten en dan tegen half acht , met nog wat schemer , met Casper naar de levada. Voor nu, blijf gezond.

Rode Roos 

Orchidee 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten