donderdag 28 oktober 2021

Gaat goed

 Zo, de week is al bijna voorbij. Het is al weer donderdag. Nog steeds geen regen . Hier dan he . Het kan hier aan de andere kant van het eiland heel anders zijn. Maar goed, de temperaturen gaan wel langzaam maar zeker naar beneden. Het is , nog , niet koud. Maar vroeg in de ochtend is het toch behoorlijk fris. Gelukkig hoort dat ook zo . Denk dat het eigenlijk gewoon nog wel iets te warm is .
Maar goed, gisteren het kippenhok schoon gemaakt , de tuin water gegeven . Maar het wel een beetje rustig aan gedaan. De plantjes groeien goed, dus dat is altijd fijn. 
Ben ook al vast de route voor de wandeling van volgende week aan het voorbereiden. Beginnen hier niet zo ver vandaan , op de grens van Ponta do Sol en Tabúa . Lopen daar dan omhoog naar de Serra . Vandaar over de ER 110 naar Casa Lombo do Mouro . En daar dan weer naar beneden , richting Furna. Daar in de buurt vinden we dan weer de Levada Nova en komen we bij ons thuis . Schat dat op een km of 20 . En we gaan dat dus op maandag doen. Dinsdag heeft Sao weer een vergadering en maandag is het toch een vrije dag . Weet nooit precies waar voor , maar dat maakt mij ook niet zo veel uit he . Ga nu even ontbijten en dan straks voor de tweede ronde met Casper naar buiten. Voor nu, blijft gezond.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten