dinsdag 26 oktober 2021

Lekker

 Ja , ook gisteren hebben we weer lekker gegeten . Heb een gerecht gemaakt van bietjes , uien , pompoen
en kip , met daar overheen peterselie . Over de kip zat dan ook nog eens een kruide mengsel van zout, peper en kaneel. En dat allemaal met kokosolie . Erg lekker . Bietje was uit mijn eigen tuin. De pompoen was van Kate . Kip komt uit de winkel, dus ik heb nog steeds 5 , levende , kippen.
Verder weer het nodige in de tuin gedaan . Blijf wel bezig . Het dreigt wel steeds te gaan regenen , maar het zet niet door. Wel wat regen aan de noordkant en in de bergen , maar hier dus niet echt. Wat druppels , maar daar hoef je zelfs geen jas voor aan . Het is niet anders . 
Gisteren is er weer iemand komen kijken naar het stuk grond hier naast . Augustinho en Naidea waren er ook. Hoop voor hun dat het lukt om het te verkopen. Het is een grond stuk grond en je kunt niet alles gebruiken . Maar goed , we moeten het maar rustig afwachten en zien wat er van komt.
Renée is in de middag naar Funchal geweest. Ze moest even bij de opticien langs, en ze heeft gelijk weer even rond gekeken in Madeira Shopping. Niet te lang he , ze was om 15:00 uur weer thuis. Maar je bent toch even er uit. Verder gaat alles rustig. Vandaag lopen met Sao , maar weer een paar uurtjes in de middag. Ze heeft een vergadering in de ochtend. Het is niet anders. Wordt iets hier in de buurt , ze komt naar Tabua . We gaan het zien. Voor nu, blijf gezond  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten