dinsdag 29 maart 2022

Beter

 Gisteren samen met Renée de boodschappen gedaan. Dus dat is goed nieuws . Lopen met een karretje in de supermarkt ging goed. Dus dat was fijn. Altijd goed als je weer zelf wat kunt doen he. Ik had vroeg in de ochtend de was al gedaan, die hing al aan de lijn. 
Toen we thuis kwamen eerst de boodschappen opgeruimd. Daarna de kippen verzorgd en ook nog een uurtje op het land gewerkt. Daarna in de keuken bezig geweest en voor het avondeten de was van de lijn gehaald. Eten gemaakt en daarna de afwas. Dus eigenlijk de gewone dagelijkse dingen .
Maar vandaag ga ik weer lopen met Sao . Heb al het nodige klaar gezet voor Renée . Het is beter dat ze niet bukt he , en er zijn wat dingen die misschien toch wat te laag staan. Dus zet zoveel mogelijk op de goede hoogte . Het gaat veel beter , maar een verkeerde beweging en je bent weer terug bij af. En het moeilijkste is , wanneer het beter gaat , op te letten dat je geen rare beweging maakt . Maar goed, we gaan het zien. Ga ontbijten , tas verder in pakken en dan zien wat de dag ons brengt . Voor nu, blijf gezond 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten