maandag 14 maart 2022

Te keer

Wat ging het te keer vannacht . En de weerswaarschuwing is nog maar oranje . Om 12:00 deze middag krijgen we rood, maar dat is dan vooral voor de hoge golven aan de noordkant van het eiland. Alle aanbevolen wandelroutes zijn gesloten. Afgelopen vrijdag was het nog geen slecht weer , en toen is er een toerist 70 meter naar beneden gevallen en een  ander , die op een havenhoofd aan het kijken was, in zee gesleurd . Beide hebben het niet overleeft .
  Renée haar rug gaat heel langzaam iets beter , maar het is nog lang niet je van het . Blijft erg gevoelig en ze is natuurlijk ook nog eens beperkt aan haar linkerschouder . Dus ze `loopt ´ wat met twee stokken , maar ze kan moeilijk met twee stokken lopen ivm die schouder . Ook een looprek of rollator zal voor haar waarschijnlijk geen optie zijn. Zover zijn we nog niet hoor, maar je moet overal over nadenken.
Gisteren contact gehad met Sao . Het is nog niet zeker of ik morgen ga lopen. Licht natuurlijk er maar net aan hoe het met Renée gaat , en hoe het weer is . We hebben wel afgesproken om als we gaan lopen het niet te gek te doen , niet te lang en ergens in de buurt . Maar is nog lang niet zeker . We wachten het af. Voor nu, blijf gezond 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten