maandag 21 maart 2022

Gaan we weer

Nieuwe week , nieuwe kansen. Het gaat al steeds wat beter met Renée. Ze loopt nog niet zo heel ver . maar toch zit wel vooruit gang in . Je moet wel geduld hebben , maar goed , dat weten we . Het kan even duren. Gisteren was iets minder dan zaterdag , maar toch. Het weer werkt ook nog steeds niet mee, veel bewolking, koud . Maar het is niet anders .
Het hele weekend dus niet al te veel gedaan. Er staat echt een koude wind, en op zijn tijd wat regen. Ben natuurlijk wel gewoon de was aan het doen , eten maken , afwassen , jullie kenen het wel . De gewone huishoudelijke dingen. 
Straks boodschappen doen , vandaag doe ik ze nog alleen , en dan is het de bedoeling dat ik morgen weer ga lopen. Het weer is iets beter , dus dat hoeft ons niet tegen te houden . Maar we moeten wel kijken natuurlijk of Renée niet weer achteruit gaat. Je hoeft je maar even verkeerd te bewegen en ze is weer terug bij af . Maar laten we daar niet van uit gaan. 
Mocht het vandaag iets beter weer zijn, dan hoop ik ook weer wat buiten te kunnen doen . De was draait , straks even ophangen. Nu even ontbijten en dan zien we het wel . Voor nu, blijf gezond 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten