maandag 28 maart 2022

De klok

 Zo, voor mij was het vanochtend gewoon 5 uur, zonder wekker of zo. En dat is het enige wat ik verder wil zeggen over de klok.
We hebben een zeer onstuimig weekend achter de rug. Het was code geel, code oranje en weer code geel. Veel wind en regen met zelfs een donderslag. Het is ook nog eens behoorlijk fris . Dus niet echt een mooi lente weekend. Wie denkt dat het hier altijd maar 21 graden is , denk nog maar eens. Natuurlijk schilt het wel als je naar beneden gaat , bij de zee. Maar dan moet je ook weer niet aan de noordkant zijn met dit weer , is misschien wel warmer , maar de golven zijn daar weer niet mis. Van de week weer een toerist in zee , door de hoge golven. Liep wel op een pad waar je met goed weer al niet op moet lopen , maar hij is na 5 dagen nog niet terug gevonden. 
Met Renée gaat het een stuk beter . Ze loopt al weer een stuk stabieler door het huis, zonder stok. Heeft ook weer wat aan tafel gezeten , en de puzzel is , eindelijk, klaar . Dus dat is goed nieuws. Straks, als ze nog steeds zo goed is , gaan we samen boodschappen doen . Maar even kijken of ze weer zo goed uit bed komt . Je weet het nooit. Voor nu, blijf gezond . 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten