dinsdag 5 april 2022

Bed

 Het is hier nog steeds behoorlijk fris . Wil niet zeggen koud, want als je het even wat te fris hebt en je rijdt naar de oceaan , dan ben je zo weer op gewarmd . Maar op een beetje hoogte is het wel wat fris. En dan is er natuurlijk ook nog eens dat het lager regen en dan ligt er op de toppen , sneeuw. Veel mensen willen dat altijd graag zien, maar we hebben hier geen strooiauto´s en men is het niet echt gewend om met sneeuw te rijden. Veel wegen worden daarom afgesloten , gewoon om de mensen daar weg te houden. Het komt wel vaker voor hoor, zo in april. Maar je hoopt toch altijd op wat aangenamere temperaturen . De amandelboom komt al in bloei en met de stevige wind die er zo nu en dan staat en de toch wat lage temperaturen , moeten we maar zien wat er van komt.
Goed, gisteren even met Renée haar auto gereden , was hard nodig . Moest de boosterkabels gebruiken om hem te starten , heeft net even een dag te lang stil gestaan. Vorige week ook mee gereden , toen starten die nog gewoon . Hoop dat ze weer snel regelmatig zelf gaat rijden , is beter voor de auto.
Vandaag komt het bed. Hoop wel dat het dan droog is . Nu zeikt het weer van de regen. Al met al vond ik het de afgelopen dagen nog mee vallen , als je in aanmerking neemt dat er code oranje was. Hebben wel regen gehad , ook best wat wind, maar hier viel het mee. Ondanks dat het geen groot eiland is , kunnen de verschillen wel groot zijn. Maar goed, ga ontbijten . Voor nu, blijf gezond 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten