vrijdag 1 april 2022

April

 April, de eerste nog wel. Geen grap, ik ben nooit kapot geweest van 1 april grappen. Maar goed, wie ben ik. Er staat al zo veel onzin en fake - news in kranten en op het nieuws , niet doen.
Maar goed, het wordt vanaf zondag weer wat slechter weer hier . Weet nog niet of het echt zo gaat regenen als dat sommige modellen zeggen . Kijk altijd naar 4 modellen en nu blijken ze allemaal wel aan te geven dat het gaat regenen , maar de hoeveelheid schilt wel. Maar goed, vanaf zondagochtend dus weer redelijk wat regen en ook meer wind. Heb voor dinsdag al een noodplan voor een wandeling. Het echte plan is om weer boven Monte te gaan lopen , maar mocht het te nat en of te koud zijn , dan gaan we lager lopen , misschien zelfs wel in Funchal. Er is daar een levada , en die hebben we nog nooit gedaan. Zijn beide niet zo voor steden en mensen , maar je moet eigenlijk wel overal gelopen hebben he. En als het slecht weer is , lopen er toch nooit echt veel mensen. We gaan het zien.
Gisteren nog wel een paar uurtjes op het land kunnen werken. Samen met Kate best weer wat kunnen doen . Of er dit weekend nog wat van komt , we gaan het zien. Hoop dat het snel wat stabieler wordt wat het weer betreft . Maar goed, het is gelukkig nog geen Nederland. En hebben zelfs in April nog wel hagel gehad hier . Kan best . Maar voor nu, blijf gezond 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten