maandag 4 april 2022

Slecht weer

 Ja, het was afgelopen weekend nat en koud . Ben vrijdag naar Funchal geweest en heb even rond gekeken naar een nieuw bed voor Renée . Zaterdag heb ik haar naar de winkel gebracht waar ze zelf heeft gekeken naar het bed en dus heet ze dat bed gekocht. Alles der op en der aan . Kan nu makkelijker in en uit bed, ook al heb je last van je rug . Kan omhoog , omlaag en alles wat nog maar meer mogelijk is . Vandaag weten we wanneer ze het komen brengen , of vandaag , of morgen . Ze hadden ze op voorraad , wat natuurlijk ook een plus punt is . 
Heb van het weekend niet zo heel veel gedaan. Het weer was niet zo best , regen en koud. Vanochtend is er meer wind gekomen , en het regent heel zacht . Dus nog steeds niet echt lekker . Maar wat doe je er aan . Helemaal niets . Het blijft gewoon afwachten tot het beter wordt . Vandaag en morgen zou het nog regenen en dan woensdag een redelijk droge dag . 
Sao kan morgen niet lopen , ze moet invallen voor een collega die ziek is. Gelukkig kan ze woensdag wel , dus hebben wij het maar verzet . Nu dus niet op dinsdag lopen , maar weer eens op woensdag . Kan altijd he . Nu maar even ontbijten en dan straks even wat boodschapjes doen . Voor nu, blijf gezond 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten