maandag 25 april 2022

Laatste week

Ja, al weer de laatste week in April. Wat gaat het hard . Jammer voor veel mensen dat het regent . Het is vandaag hier een vrije dag . Op 25 april 1974 was de Anjerrevolutie . En dat is hier een vrije dag. Maar het weer is weer een beetje minder dan dat we hadden gehopt. Niet dat het echt abnormaal is hoor . We hebben in april vaak wel dit soort periodes . En of het nu de verandering van het klimaat is , of dat veel landen expres het weer manipuleren voor sportevenementen , of de landbouw , zeg het maar . Denk niet dat dat niet gebeurd. Er zijn meer landen dan je denkt die daar mee bezig zijn. En wat voor invloed dat heeft op het weer wereldwijd , dat weten we niet.
Goed, wat hebben we gedaan en wat gaan we doen ? Heb nog even wat in de tuin gezet . Nog wat sla, maïs en dat soort dingen . Verder niet zo heel veel gedaan . Zijn nog steeds aan het puzzelen . Nu hebben we denk ik wel de laatste van het puzzelseizoen op tafel liggen . Ook gelijk de grootste , 3000 stukjes . Lastig , maar wel leuk.
Renée gaat redelijk. Ze loopt nog niet als een kievit , maar ze doet haar best . Ze probeert elke dag een stuk te lopen , beneden in Ribeira Brava . Daar heb je een mooi vlak stuk waar veel mensen hun loopje doen. En dat gaat aardig. Maar het  heeft tijd nodig. Dus rustig aan. En voor nu, blijf gezond  


Geen opmerkingen:

Een reactie posten