vrijdag 8 april 2022

Regen

 Het is , nog , droog . Maar het belooft een nat weekend te worden. Het is natuurlijk is zien en dan geloven . En het weer is hier erg lokaal . Het kan in de ene vallei de hele dag regenen en shit weer zijn en in de andere vallei vol op zomer . Dus eigenlijk weet ik het nog niet . Afwachten.
´Weer is de week zo goed als voorbij. De was draait . Gisteren Renée haar Smart gestart . Heb er wel mee gereden toen ze zelf niet in staat was, maar de accu is toch niet je van het. Gisteren dus maar even met de kabels hem gestart en ze heeft er zelf weer even in gereden . Ook in de middag is ze even een stukje gaan rijden en toen starten hij zonder problemen. Nu straks maar even zien of hij weer start , anders misschien toch een nieuwe accu. Je moet wat he , niets zo erg om in je auto te stappen en weg te willen , start die niet. 
Heb het al eerder gezegd, de hele week is het wat anders . Eerst dus de wandeling met Sao , niet op dinsdag , maar op woensdag . En Kate dus niet op donderdag maar op zaterdag. Haar zoontje heeft vakantie en op zaterdag is haar man, Marco thuis. En aangezien wij zeer flexibel zijn, doe we het gewoon zo. Voor mij is het altijd wel aanpassen , ben nog al van de routine . Maar is wel eens goed , even alles anders dan gewoon. Houd je scherp. Voor nu, blijf gezond 



Geen opmerkingen:

Een reactie posten