donderdag 14 april 2022

Bijna

 Zo, het is donderdag . Droog , maar dat was het gisteren ook. Toch viel het weer gisteren wat tegen . Er kwam veel bewolking het dal in . En dus werd het niet warm en stond er hier ook nog eens een koude wind. Wat doen je er aan . Hoop dat het vandaag wat aangenamer is , scheelt een stuk als je wat in de tuin wilt doen .
Gisteren maar wat meer in huis gedaan . Wat in de slaapkamer bezig geweest en ook in de keuken . Had het nodige snijwerk te doen voor het eten . Had een roerbakschotel en daar duurt niet zo lang om te koken , maar je moet wel wat langer snijden. Vind het niet erg , houd je van de straat .
Vandaag komt Kate , dus kijken of we samen weer wat in de tuin kunnen doen . Ligt aan verschillende dingen . Maar even zien. Renée gaat ook voorzichtig weer wat meer doen , dus dat is wel fijn. Zo komt alles langzaam maar zeker weer in zijn ritme. Dat ritme verstoor ik dan weer door morgen , vrijdag , een extra wandel dag  in te voeren . Maar goed , moet kunnen . Weet ongeveer waar ik ga lopen . Licht aan het weer of we op dat punt links af slaan of recht af . We gaan het zien . Voor nu, blijf gezond .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten