woensdag 20 april 2022

Vlak bij

 

Gisteren , een half uurtje voor ik de deur uit zou gaan , kreeg ik een berichtje van Sao. Of ik naar Ponta do Sol kon komen in plaats van Ribeira Brava . Geen probleem , is ook vlak bij , dus geen moeite . Daar aan gekomen en een bakkie koffie gedaan de auto´s geparkeerd in de , ongebruikte , tunnel en zijn we daar gaan lopen . Er staat al een paar dagen een windwaarschuwing en omdat Sao in het weekend met haar moeder heeft gelopen en daar best veel wind stond waar ze liepen, wou ze nu geen risico . Maar het hier is hier zo lokaal , dat we zo goed als helemaal geen wind hadden .
We zijn bij Ponta do Sol gewoon lekker omhoog gelopen en hebben weer veel gezien . Het blijft mooi, je kon zien waar we een paar weken geleden hadden gelopen . Kwamen zo nu en dan wat mensen tegen , en die hebben ons nog wat dingen verteld over de omgeving.
Toen we weer naar beneden liepen kwamen we twee druk pratende oude mannetjes tegen. De voorste begon druk tegen Soa te praten terwijl de man achter hem via bewegingen aan mij duidelijk maakte dat de voorste man hem al stevig had zitten . Dat was ook wel te merken. Niet verveeld of zo , maar gewoon wat muf dus . Maar goed, voor nu, blijf gezond .






Geen opmerkingen:

Een reactie posten