maandag 18 april 2022

Maandag

 Zo, hier is het paasweekend weer voorbij. Hebben prachtig weer gehad . Afgelopen vrijdag weer gelopen met Sao. Het was weer een heerlijke dag , mooie wandeling. We hebben het niet te gek gemaakt , maar wel weer veel gezien . Hebben in de buurt van Jardim da Serra gelopen . Zijn wel vaker daar in de buurt geweest , maar toch veel nieuwe dingen gezien . Was weer de moeite waard .
Gisteren was het echt lekker weer , alle deuren open . Wat op het land gewerkt en voor het eerst lekker tussen de middag buiten gegeten . Er staan ook de nodige fruitbomen in bloei , wat natuurlijk een prachtig gezicht is . Maar ze verwachten vandaag en morgen veel wind , nu maar hopen dat niet alle bloesem uit de bomen worden geblazen . Maar we gaan het zien . Maar al met al was het een heerlijk weekend .  Nu gaan we weer de nieuwe week in , en morgen dus al weer wandelen. 
Renée gaat ook stapje voor stapje voor uit. Ze moet nu nog wel uitkijken , maar het gaat wel . Het mooie weer helpt ook al tijd , dus laten we hopen dat het nu echt lente wordt . Voor nu, blijf gezond 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten