donderdag 24 februari 2022

Foutje

 Het lijkt er op dat ik gisteren iets fout heb gedaan bij het uploaden van mijn stukje . Heb zo opnieuw op FB en Twitter gezet. Er zijn toch mensen die het nog steeds lezen , de link naar mijn vorige stukje is hier .  Kan gebeuren he .
Okay , gisteren dus Renée heet gisteren haar auto naar de garage gebracht . Ze namen in de middag contact op dat er en of andere bout was afgebroken en dat die vervangen moest worden . En dus hij nog niet was gekeurd . Als het goed is gebeurt dat vandaag.
Zij heeft gisterochtend de auto daar neer gezet , ik heb haar daar opgepikt en we zijn samen even naar de supermarkt gegaan. Het was toen weer droog , maar we hebben de hele dag last gehad van een stevige wind. Dat was best lastig , kon niet echt veel doen. In de middag nog wel even in de tuin kunnen zitten , maar het was niet zo lang . Het is natuurlijk nog steeds winter , dus we klagen niet . Er zit nog steeds veel regen rond het eiland, Porto Santo, een klein eiland hier valk bij , had erg veel onweer . Heb hier toch het idee dat de meeste regen langs ons gaat . Dus dat is wel fijn.
Verder gaan we maar zien wat de rest van de week ons brengt . Voor nu , blijf gezond. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten