woensdag 2 februari 2022

Gelopen

 Gisteren weer gelopen. We zijn begonnen bij Costa Verde . Dat is boven Madalena do Mar . Ze doen van af dat punt ook skydiving . Maar dat is weer heel iets anders . 
Goed , we zijn daar begonnen en via via gewoon naar Calhetha gelopen. Sao doet op het moment veel cursussen en heeft daar door op haar vrije dag dus ook wat meer overleg. Maar goed , dat is niet anders . Maar ook dit zijn , ondanks dat we deze wandeling best regelmatig hebben gedaan , nog steeds mooie wandelingen om zo nu en dan nog eens te doen. Je ziet nog steeds nieuwe dingen, en ook de veranderingen vallen op. Er wordt best vele gebouwd. Het is maar 10km , dus we waren op tijd weer terug. 
In de middag even een klein stukje met Casper gelopen en verder ook nog wat in de zon gezeten . Het is nog steeds warm, en er is ook nog veel stof in de lucht. Ben benieuwd wanneer het omslaat. Er komt ander weer aan , maar men is het er niet over eens wanneer . We gaan het zien .
Het massaal testen is over . Je krijgt nu alleen nog een gratis test als je meer dan 38°  koorts hebt. Ook het dagelijks vermelden van de cijfers lijkt over te zijn. En niet dat er geen zieke of positieve mensen zijn. Leg het maar uit. Zal het er verder niet over hebben , maar de laatste meldingen waren , naar mijn idee , nog best hoog.
Goed , ga zo ontbijten. Voor nu, blijf gezond .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten