maandag 21 februari 2022

Ook hier

 Ja, de wind heeft hier geen naam, en het zal allemaal wel iets minder zijn dan in NL, maar ook hier is het slecht weer . Veel wind en regen. Bij veel mensen roept dit de 20 februari 2010 in hun geheugen . Toen hadden we ook erg slecht weer , en vielen er zo rond de 50 doden. Veel schade en veel ellende . Het is nu , gelukkig , niet zo erg . Maar toch.
Het regent al even, maar ook hebben we zo nu en dan even een droge periode. Ook net om even voor 5 uur was het droog. Dus vandaag maar even iets eerde met Casper er op uit. Wel zo fijn als je de dag niet zeiknat begint, zowel voor hem als voor mij. Nu houd hij niet echt van slecht weer , dus dat is mee genomen.
Natuurlijk het hele weekend niet veel gedaan , het is al zo sinds zaterdag . En als de voorspellingen kloppen , duurt het nog wel een paar dagen en krijgen we ook nog onweer . Het is ook nog eens koud, natuurlijk. Aan de kust gaat het nog een beetje , maar wie nu nog steeds denkt dat Madeira alleen maar zon en 21 graden is , wel , denk nog eens na. Voor nu, blijf gezond  



Geen opmerkingen:

Een reactie posten