maandag 14 februari 2022

Gewoon

Ja, vandaag gewoon weer een stukje. Was eerst van plan wat te schrijven over Canada , Oekraïne , of zelfs de situatie in Nederland. Maar doe het toch maar niet . Er wordt zo veel gelogen , er is zoveel misinformatie ( blijft liegen ) of men probeert mensen in een verkeerd daglicht te zetten . Heb het wel gehad met al dat gelul . Kan eigenlijk geen een politici opnoemen die ik vertrouw , en dat is diep triest . Maar ga toch een stukje schrijven , ondanks het gelul.
Zo , de wind is naar het noorden gedraaid, en het zand is uit de lucht. Ook een stuk frisser , maar nog steeds droog. Ben zaterdag even naar Funchal geweest en daar een nieuwe plaat gekocht voor op tafel. We hebben nu alle , leuke , puzzels van 1000 stukjes wel gedaan . Maar  heb best nog wel wat puzzels van 1250, 2000 en 3000 stukjes . Maar die passen niet op onze gewone plaat en dus maar even een anders plaat gekocht . Nu passen al onze puzzels er op .
Hou het vandaag kort , ga even ontbijten , dan kijken of ik vandaag wat op het land kan doen . En ik weet wel , dat niets van dit stukje gelogen is . Voor nu, blijf gezond .



Geen opmerkingen:

Een reactie posten