woensdag 23 februari 2022

Gelopen

 

Gisteren weer wezen lopen. Het was lastig om een keus te maken waar te lopen , en dat kwam door het weer . De bedoeling was om in de buurt van Porto Moniz te gaan lopen , maar toen we bij Ponta do Pargo waren , besloten we daar te gaan lopen. Er stond een behoorlijke wind en bij Porto Moniz zouden weer meer tussen de bomen hebben gelopen, wat met deze wind geen goed idee.
Maar goed , we hebben heerlijk uitgewaaid en dat was ook wel weer eens fijn. Het was droog , zo nu een dan koud , maar het werd ook warm. Om uit te leggen hoe raar het weer is , op het vaste land van Portugal is het op sommige plaatsen in de nacht 0 graden en overdag 25 gr. Ook net toen ik met Casper buiten liep rond half 6 , stond er redelijk wat wind, maar eigenlijk warm. Dus wat het vandaag wordt , we gaan het zien en voelen. 
Renée haar auto gaat vandaag naar de garage, hij krijgt een buurt en word dan ook gekeurd . Gaat hier iets anders dan in Nederland, we hebben aparte keuringsstations , dus de garage doet de keuring niet zelf. We gaan dat dus ook maar afwachten . Voor nu, blijf gezond 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten