maandag 7 februari 2022

Te warm

 Het is nog steeds te warm. Dat voelt natuurlijk heerlijk, lekker in februari met een boek in de zon in de tuin kunnen zitten. Hee af en toe hebben we hier een dag met wat buien. Maar wat wordt het later in de maand of in maart ?  Als straks de bloesem aan de bomen zitten , de groenten op het land staat en we krijgen dan te veel regen of het wordt echt koud, dan is dat een ramp. Maar wat doen je er aan , we kunnen het niet veranderen 
Het rare is natuurlijk wel dat zo nu en dan er wel veel regen is , vorige week nog in Santana was er water overlast . Ook hebben we al sneeuw gehad, op de hoogste toppen. Maar wat het verder wordt deze winter , we wachten het af.
Heb dus van het weekend in de tuin gezeten met een boek, wat in de tuin gerommeld . Niet al te veel , omdat je niet precies weet wat je nu moet doen. Maar vandaag ga ik toch proberen om maar wat voor te werken en te zien wat ik deze week kan zaaien . Ook ga ik vandaag wat avocado's plukken. Heb er nog wel wat hangen in de boom en Sao vind ze lekker en wil er wel een paar hebben . Zal dus straks even een zaak vullen. 
Verder ga ik de wandeling voor morgen voorbereiden . Dus ben wel bezig . Voornu, blijf gezond 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten