vrijdag 26 augustus 2022

Auto

 Ja , de auto is vandaag voor een service buurt . Gistermiddag laat al gebracht. Dus daar heb ik geen omkijken meer naar . De was draait al en zo even een brood bakken. De morgen stond heeft goud in de mond.
Gisteren weer het nodige gedaan. Kate is geweest . Dus dat is al tijd een productieve dag. We hadden van de week een kasje gezien en dat hebben we gisteren , Kate en ik , dat even opgehaald. Paste net achter in de auto. Dus dat was wel fijn. Verder het nodige in de tuin gedaan . Het is behoorlijk droog . Dus veel water geven en het nodige onkruid weggehaald . Een gewone donderdag . 
Verder eigenlijk wel niet al te veel te melden . Het is vrijdag , en dus gaan we het weekend in . Het weekend is eigenlijk net als anders , elke dag . Het werk gaat door he . De werk in de tuin gaat gewoon door. Probeer het , vooral op de zondag , wat minder te doen . Voetbal kijken bijvoorbeeld. Niet om dat het zondag is hoor, dat is hier geen probleem . Je kunt hier op zondag gewoon op het land werken en zo. Maar goed, ga de keuken in . Voor nu, blijf gezond . 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten