maandag 1 augustus 2022

Augustus

Zo , een nieuwe week . Tijd gaat snel als je het naar je zien hebt, het is niet alleen een nieuwe week , maar ook nog eens augustus. Het is hier nog steeds goed weer , niet te warm in de nacht , dus het is goed te doen . Heb nu de deuren even lekker openstaan , kan er weer genoeg koelen , frisse lucht naar binnen .Van het weekend een beetje rustig aan gedaan. Brandon is eerst even met Oma naar Calheta geweest en in de middag zijn  Brandon en ik er even op uit geweest en heeft hij wat ervaring opgedaan in mijn auto. Hij heeft hier en daar een stukje gereden en de auto op verschillende plekken geparkeerd . De achteruitrijcamera heeft voor hem geen geheimen , door het gamen wat de kinderen tegenwoordig doen is dat een eitje . Ging dus erg goed .
Ben verder wat in de tuin bezig , Brandon heeft gisterenavond , met een beetje uitleg over de kookplaat , het avondeten gemaakt . Garnalen schotel met groenten en rijst . Erg lekker en goed gedaan. 
Vandaag gaat hij weer duiken , dus er weer vroeg op uit . We blijven wel bezig . Komt weer helemaal goed hier . Ga nu ontbijten , zijn eten klaar zetten en dan begint de nieuwe dag . Voor nu, blijf gezond 



Geen opmerkingen:

Een reactie posten