dinsdag 2 augustus 2022

Foto´s

 Gisteren is Brandon weer wezen duiken . Hij gaat weer een certificaat halen , weet nooit precies welke , maar hij mag weer even leren in de vakantie . Hij vind het leuk, dus doen . Je kunt nooit genoeg leren , ook niet voor of over je hobby.
Gisteren had hij weer de camera mee , dus hij heeft weer wat foto´s kunnen maken. Waren wel weer een paar leuke bij. Had ook wat filmpjes , die heb ik even aan elkaar gezet . Verder niets toe gevoegd , alleen maar samengevoegd . Ben niet zo met editen , maar misschien ga ik dat , ooit , nog wel eens wat meer doen. Zien wel. 
Verder heeft hij gisteravond weer gekookt. Pompoen met gehakt en eieren . Simpel , maar erg lekker . Hij vind het leuk om samen te koken en zo leert hij nog eens wat andere recepten. Dit ik ook al tijd , overal kond hangen in de kombuis of keuken . Je leert altijd wel wat . 
Goed , ga ontbijten , mijn laatste dingen in de rugzak doen en dan straks er weer op uit met Sao. Het is dinsdag , dus we gaan er weer voor . Voor nu, blijf gezond 

Brandon 
Druk onderwater 


Vis `wat komen jullie doen ` 






Geen opmerkingen:

Een reactie posten