woensdag 17 augustus 2022

Een stukje lopen

Gisteren weer een stukje wezen lopen met Sao. Het eerste gedeelte was het zelfde het zelfde als vorige week , maar na een paar kilometer zijn we een andere route gaan volgen . Alles bij elkaar hebben we bijna 12 kilometer gelopen.  Toen we begonnen besloot Sao haar regenjas aan te trekken , ik had een dun regenjack in mijn rugzak . En dat was maar goed ook , na 10 minuten besloot ik het toch maar aan te trekken . Het ging miezeren en het was , voor deze tijd van het jaar , best fris. Maar dat was dus heel fijn, vorige week toen we daar liepen was het eigenlijk weer net te warm. Deed was ideaal . 
Het heeft dan weer wel als min puntje dat je iets minder kunt zien, soms was er wat laag hangende bewolking, maar we gaan gewoon weer eens terug. We hebben toch genoeg kunnen zien om dat ook nog eens te willen bekijken. 
Aan het eind zagen we ook nog een pauwen , die ook jongen hadden , dus het was al met al een prachtige wandeling. 
Vandaag komt , als het goed is mijn solar generator . Kijken hoe en wat , maar krijg dus een paar dagen best wat te doen . Zal er ook wel wat foto`s van maken. Hoop dat alles goed aankomt , heeft een hele reis gehad. Voor nu, blijf gezond . 






Geen opmerkingen:

Een reactie posten