maandag 10 oktober 2022

GeLopen

 Ja, zijn afgelopen vrijdag weer wezen lopen. Heb niet gepost . Was wel begonnen met type . Maar op sommige dagen wil het niet zo. Als je het nieuws ziet , het een beetje volgt , kun je op sommige dagen niet posten. De wereld is gek . Maar goed , zal het daar maar niet te veel over zeggen , je weet tegenwoordig niet meer wie wat denkt. Wil nog wel even zeggen , te weinig mensen praten over VREDE en te veel mensen over OORLOG . Volgens mij zijn veel mensen DOM !
Goed , heef t dat zin om op te schrijven , ik weet het niet . Maar soms moet je het toch even kwijt . 
Dus wel gelopen op vrijdag . En dat was weer een fijne wandeling . We hebben in de buurt van Camacha gelopen. Dat is ook niet te ver van het vliegveld dus dat was lekker voor São , omdat haar zoon rond de middag aan kwam. Het was redelijk simpele wandeling , bijna geheel vlak . Aan het eind wat trappen , maar dat viel allemaal wel mee. 
Het weekend was rustig , zo als elke weekend. Ben een beetje hier en daar bezig . De tuin heeft altijd wel aandacht nodig en de kippen moet je natuurlijk ook altijd verzorgen . Heb een tijdje terug wat dingen gezaaid en dat zie ik nog niet opkomen . Denk er over om dan toch maar plantjes te gaan halen . Wil toch wat op het land hebben staan , deze maanden . Straks maar weer even kijken . Nu eerst maar even ontbijten en dan met Casper lopen . Voor nu blijf gezond . 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten