vrijdag 28 oktober 2022

Redelijk

 Zo , gisteren weer lekker gelopen. We zijn gewoon van Madalena do Mar naar Canhas gelopen en toen weer naar beneden . even goed tien kilometer met wat klimmen en dan natuurlijk ook weer naar beneden . São moest natuurlijk in de middag werken en we verwachten ook een hoop regen. Maar we hebben bijna de hele wandeling droog gelopen. Wat motregen maar dat mocht geen naam hebben . 
In de middag ben ik in de keuken bezig geweest . Vanavond komen Naidea , Agostinho en S
ão wat eten . Maak wat Indisch . Heb dat al jaren niet meer gedaan , dus dat is wel weer leuk. Heb natuurlijk wel vaker Indisch gegeten de afgelopen jaren , maar niet met gasten en op deze schaal. Dat is al weer jaren geleden. Maar goed, we gaan er weer voor . 
Net met Casper wezen lopen , en het was droog . Het heeft vannacht wel geregend, maar niet zo erg als op de plaatsjes en video´s die ik post . Maar goed, we moeten ergens van uitgaan. Heb er weer een video van gemaakt en volgens de video moet het nu zeiken van de regen , maar het is dus droog en ik heb geen onweer gehoord . Hopen dat het ook niet zo erg wordt als men voorspeld, hoewel wat onweer niet erg zo zijn, het is te warm . Zelfs nu , vijf uur in de ochtend. Ga wat ontbijten en dan straks de keuken weer in . Voor nu blijf gezond . 



Geen opmerkingen:

Een reactie posten