maandag 3 oktober 2022

Rabo do Burro.

Je draait je even om , en het is al weer 3 oktober. Maar goed , het is wat het is . Ze hadden hier een druk weekend met het redden van diverse toeristen die gewond waren en er is ook weer een dode gevallen. De dode was iemand die aan Canyoing deed. Erg gevaarlijk . Ik vind gewoon lopen al lastig genoeg. 
Over lopen gesproken , Zijn afgelopen vrijdag dus wezen lopen. Het was erg zwaar , en een lastig pad. Omdat we er niet goed bekend zijn, besloten we tot twee keer toe terug te gaan. Wat blijkt , nog 1 kilometer verder en dan waren we waar we wouden zijn. Maar 1 kilometer , 1000 meter , op een moeilijk , en zelfs gevaarlijk pad, is een heel eind. Of we , nu ik de kaarten goed heb kunnen bekijken , het vrijdag nog eens gaan proberen zal onder andere afhangen van het weer en hoe we ons voelen. Het was wel weer erg mooi , voor al de waterval Rabo do Burro. 
Verder dit weekend natuurlijk wat in de tuin gedaan . Maar dat blijf natuurlijk gewoon door gaan. Het was droog . Hier misschien iets frisser dan men had voorspeld , maar nog steeds rustig herfst weer . Voor nu, blijf gezond .
  


Geen opmerkingen:

Een reactie posten