dinsdag 11 oktober 2022

(Gouwe ) ouwe

Heb maar eens een gouwe ouwe hier onder geplaats . Is zo oud , dat veel hem niet meer kennen . Doe er mee wat je wilt .
Goed , gisteren weer het nodige in de tuin gedaan . Het is nog steeds aardig weer , droog . In de ochtend en avond wel een stuk frisser . Je mekt echt dat het al weer half oktober is . Wat natuurlijk ook heel normaal is . Het wordt frisser en frisser .
Gisteren ook even gekeken of ze bij de CAF al wat plantjes hadden voor op het land, maar wat ik wou , was er nog niet . Dus nog maar even wachten . Heb nog zat te doen met schoonmaken dat ik me niet verveel . Ook de schuur begint nu vorm te krijgen . Blijft natuurlijk een schuur , en ik hou van het bewaren van veel dingen . Dus best vol met van alles en nog wat .
De rest van de week maar even zien hoe en wat . Morgen komt Kate . Dus dat is wel een dag dat we , als het droog is , wat extra´s kunnen doen . En dat kan op het land zijn of in huis . Ligt een beetje aan het weer . Er staat wat regen op de weerkaart , maar of dat aan de noordkant is , of in de bergen . We moeten het maar rustig afwachten . We gaan het zien . Voor nu, blijf gezond 



Geen opmerkingen:

Een reactie posten