vrijdag 18 november 2022

Bica da Cana

 Gisteren zijn we naar Bica da Cana geweest . Natuurlijk niet de eerste keer dat we daar liepen . Maar we moeten op sommige dagen gewoon op bekend terrein lopen omdat we op een bepaalde tijd weer terug moeten zijn. En we willen natuurlijk ook nog eens mooi lopen , dus dan hebben we een paar routes die we dan vaak doen. Als het bijvoorbeeld slecht weer is met veel regen en wind , dan lopen we vaak in de buurt van Costa Verde .
Maar goed , nu dus bij Bica da Cana . We waren er even over acht uur en het was nog best fris . Denk een graad of negen a tien. Maar toen we eenmaal aan het lopen waren , werd het al snel aangenaam. Het eerste stuk is best naar beneden , waar je dan bij een levada komt en van daar loop je richting Estanquinhos . En dan moet je natuurlijk omhoog . Dan is het best warm , jas en trui uit. Maar het is natuurlijk niet recht toe recht aan en je draait alle kanten uit . Dus zo nu en kan loop je niet in de zon en was het gelijk 5 tot 8 graden frisser . Maar het was weer erg mooi .
In de middag rustig aan gedaan . Het is tot nu toe droog en aangename temperaturen . Er wordt van het weekend wel wat regen verwacht , maar dat zou op zich niet erg zijn. We kunnen het best gebruiken . Voelde daarnet toe ik met Casper buiten liep wat druppels , maar of het echt gaat regenen moeten we maar even zien . Het heeft woensdag in Calheta , maar hier hebben we niets gezien. Dus wie weet . Ga nu ontbijten en dan straks weer langs de levada lopen met Casper . Voor nu, blijf gezond 




Geen opmerkingen:

Een reactie posten