woensdag 30 november 2022

Midden van de week

 Zo, nog steeds droog . Wat aan het rommelen geweest . Maar niet te gek. Probeer gewoon wat bezig geweest . Beetje in de schuur , wat op het land . En dat alles gewoon in alle rust . Heb de tuinbonen er nu wel in . En verder wat opruimen en zo . Ga niet alle onkruid uit de tuin halen . Het is beter om het land niet helemaal kaal te laten liggen. De bovenste laag kan zo maar weg waaien en de insecten moeten ook wat te eten hebben . En wat leven in de grond is goed voor de plantjes . Je wilt bepaalde insecten niet te veel in de grond hebben , maar wormen en dergelijk zijn goed voor je grond.
Heb gisteren ook wat voetbal gekeken. De wedstrijd was redelijk , maar ben al nooit fanatiek geweest . Vind het hele toernooi niet echt leuk, kan er slecht aan wennen dat ze het in deze tijd van het jaar doen . Je kunt ook zien dat de eigen competitie anders is . Er is altijd natuurlijk een winterstop, maar het is nu toch anders . En nu maar kijken hoe het gaat als ze weer gaan voetballen als de competitie weer begint. Belangrijk ? 
Goed, vandaag komt Kate . Maar even kijken wat we kunnen doen. Blijft het droog ? De wind draait naar het noordoosten , er wordt wat regen verwacht . Maar of dat vandaag is , en hoe veel ? We gaan het zien. Voor nu, blijf gezond .




Geen opmerkingen:

Een reactie posten