woensdag 23 november 2022

Zwaar

 Ja , het werken op het land is zwaar . Gisteren toch een paar uurtjes op het land gewerkt. Kan het niet laten he. Heb een stuk land eerst met een hak lost geslagen en daarna nog eens met een riek omgegooid . Goed los nu . Je moet het zo af en toe eens doen . Vooral om dat het na een droge periode best dicht kan zitten . Maar goed, ben niet de hele dag bezig he . Probeer het een beetje te verspreiden over de dag . Voel het wel in mijn schouder en ellenboog , maar dat hoort er bij . 
Verder ook een beetje voetbal aan het kijken. Wat zal ik daar over zeggen . Doe maar niet , kijk gewoon voetbal en lul er nooit te veel over . Kan ook zo weg lopen bij een wedstrijd . Ben niet fanatiek of zo . Maar als het er is , en als er een leuke wedstrijd is wil ik het wel kijken . 
Straks komt Kate . Dus maar even zien wat we kunnen doen . Als het droog blijft dan kunnen we misschien nog even wat extra´s op het land doen . En het ziet er wel uit dat het droog blijft . Er is een kleine kans op regen , maar denk niet dat we het hier hebben. Het was daarnet , toen ik met Casper buiten was, ook wat minder fris dan gisteren . Gistermiddag was het dan ook nog 20 graden hier in de vallei . Dus aan zee zal het zo maar 24 gr geweest zijn. Maar goed, we gaan er weer voor . Nu ontbijten en dan zien we het wel. Voor nu, blijf gezond 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten