vrijdag 4 november 2022

Prazeres

 Zo , gisteren gelopen . Niet te gek, maar wel even lekker om te doen. Gaat vaak ook niet over de afstand . Het is een mooie afdaling , van Prazeres naar beneden , Ribeira Funda , dan weer omhoog . Maar ze zijn de weg naar Jardim do Mar aan het overkappen . En dat zie je tijdens deze wandeling erg goed. Ze zijn er al een hele tijd mee bezig , het is een hele klus. Er vielen te veel stenen op de weg , en dus proberen ze het op deze manier . Of het goed gaat werken , wie ben ik . 
Maar goed , het was een mooie wandeling , goed weer en we hebben weer leuke en mooie dingen gezien Wat mensen gesproken onder weg . Dus al met al de moeite waard .
Toen ik thuis kwam eerst met Casper gelopen en daarna de kippen verzorgd . En ook, omdat de wandeling niet al te gek was, heb ik de oprit even schoon gespoten . Was echt nodig . In deze tijd van het jaar moet je wel even goed opletten , anders wordt het spekglad . Mos en een soort alg wat er op kan groeien . Maar het ziet er weer knap uit . Ga even ontbijten . Voor nu, blijf gezond .


De weg naar Jardim do Mar 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten