vrijdag 25 november 2022

Heerlijk

 Zo , het is vrijdag . En ik ga weer lopen met São. Waarschijnlijk gaan we naar Santana . Maar dat weten we pas zeker als we op pad zijn. Als we aan deze kant lopen , dan spreken we af in Ribiera Brava . En als we dan daar zijn , weten we zeker waar we heen gaan. Blijven dan wel aan deze kant kant van het eiland. Het ligt aan hoe druk het is , hoe we ons voelen en hoe het weer is. Het ziet er nu qua weer wel goed uit, niet te koud en droog. Dus we zien het wel.
Gisteren een brood gebakken , mijn auto gewassen en een klein beetje in de tuin bezig geweest . Maar niet te gek hoor. Het was rustig en heerlijk najaarsweer . Dus geniet er wel van . En dan is het ook wel lekker om even rustig aan te doen .
Tegen 10 uur belde de tandarts op. Renée had een afspraak voor volgende week , maar ze hadden een plekje om 12:00 uur en of ze vandaag kon. Dus die ging maar even naar de tandarts . Dus haar dag was ook anders dan ze had verwacht . Zo blijven we wel bezig . Ga nu even ontbijten , de laatste dingen in mijn rugzak doen en dan straks , als het wat lichter is , op pad. Voor nu, blijf gezond  

Santana 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten