dinsdag 29 november 2022

Goed bezig

Ja, gisteren weer goed bezig geweest . Heb weer een stukje grond schoon gemaakt , nog wat tuinbonen in de grond gedaan . Het is nog steeds mooi weer , dus naar buiten . Dus het kan nog . Merk het wel , maar dat is niet erg . Je moet blijven bewegen , anders roest je vast . 
Ben ook gelijk de plaats hier beneden op aan het ruimen. Je zet er ongemerkt steeds was `even ` neer , en na een maan denk je dat moet nu echt opgeruimd worden . Dus dat is ook een mooi klusje om nu te doen. Denk dat ik dat soort klusjes vandaag ook maar doen , en dan morgen maar weer de tuin in . 
Ik heb gisteren tussen door ook nog een brood gebakken , en wat gekookt . Maar dat zijn de gewone dingen he . Je blijft wel bezig .
Zal hier onder het filmpje plaatsen van de wandeling van afgelopen vrijdag . We liepen door een tunnel . Had natuurlijk wel licht aan , maar het is natuurlijk wel wat donker . Hier en daar was het wat nat , en krijg je ook modder op de grond . En daar houd São niet zo van . Maar soms kun je niet anders . Maar goed , ga ontbijten , en straks weer de wandeling langs de levada met Casper . Voor nu, blijf gezond 

 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten