donderdag 13 april 2023

Donderdag

 De paasvakantie is bijna over . Dan gaan we weer terug naar ´normaal ` . Weet nog zeker wat normaal is , maar goed. Maandag beginnen de scholen weer . Hier is de paasvakantie gewoon twee weken school dicht . Dus gisteren had Kate Leo weer mee genomen. En hij vind het wel leuk en ik vind het ook niet erg.
We zijn begonnen met het uitlaten van Casper , die dat ook niet erg vind. Dus lekker een uurtje bij Ribeira da Ponta do Sol gelopen. Je moet natuurlijk altijd wel extra oppassen als je met een baasje als Leo loopt. Kinderen van die leeftijd zijn een spring in het veld . Maar alles ging goed. 
We hebben thuis wat aan geklooid . Samen met de hogedrukreiniger een stukje van de straat schoon gespoten . En we hebben samen de kippen verzorgd , eitjes geraapt . En we zijn bezig geweest met het begeleiden van de passiebloem. Heb daar een extra rekje voor gemaakt , samen met Leo. Dus al met al weer een nuttige dag . Was wat fris in de ochtend , het echte warme weer schijnt gelukkig over te zijn. Nu maar zien wat het de rest van de week wordt .
Morgen weer lopen , dus hoeft niet al te warm te zijn. Nu gaan we van Ponta do Pargo naar Paul do Mar . Het tweede gedeelte van de wandeling. We gaan eerst nog even vandaag wat doen. Blijf wel bezig. Voor nu, blijf gezond .  



Geen opmerkingen:

Een reactie posten