maandag 24 april 2023

Gaan we weer

Maandagochtend , kwart voor 5. Met Casper wezen lopen, de wasmachine draait. De dag is weer begonnen . Het was een heldere lucht , veel sterren, dus best fris. Maar dat is , als je de laatste dagen het toch niet warm was. Het was zelfs afgelopen vrijdag op zaterdag hier boven bij Bica da Cana even onder nul.
En vrijdag , tijdens onze wandeling was het koud en nat. Was blij dat toen ik bij de auto kwam dat ik handdoeken in de auto had en een paar drogen sokken en schoenen . Kwam nu goed uit. Had het echt nodig. We zijn in de buurt van Santa da Serra wezen lopen , niet te ver van waar haar auto een onderhoudsbeurt kreeg. We hebben , ondanks het weer , heerlijk gelopen. Het was niet allemaal regen , maar als je eenmaal nat bent , is dat wat telt he . Maar goed , het hoort er bij .
Het weekend was ook zo zo . Niet echt veel zon, af en toe zelfs koud. Wat het deze week wordt ? Geen idee . Zo wie zo weer een nadere week. Morgen komt Kate , op dinsdag . Ik ga woensdag even langs een oogarts. Gewoon voor een uitgebreide controle. Ben een paar jaar geleden geweest , en mijn oogdruk is iets te hoog, maar vrij normaal . Dus weer even checken. Voor nu, blijf gezond .




Geen opmerkingen:

Een reactie posten