woensdag 12 april 2023

Gelopen

Ben ik weer . Het is wat vroeg, slecht geslapen. Maar goed, wat is nieuw ? Kan niet zeggen dat ik niets heb gedaan , gisteren best een leuk stukje gelopen. Alles bij elkaar denk zo 12 a 13 kilometer . Zal de track vrijdag op FB zetten en maandag hier .
Zijn vandaag vanaf Calheta naar Paul do Mar gelopen via de Caminho  Real 23. Er liep een collega van São mee. Het gedeelte wat we nu hebben gelopen gaat helaas niet meer helemaal over de route zoals die bedoelt is . Er is best een groot gedeelte waar je niet meer kunt lopen en dan moet je over de ER 222 lopen . De oude weg , zag maar . En dan via Prazers dan naar het pad naar beneden . Hadden mijn auto voor dat we begonnen al daar neer gezet . 
Nu is de bedoeling om vrijdag van Ponta do Pargo naar Paul do Maar te lopen . Ook dat is ongeveer een 10 a 12 kilometer . Maar dat is wat minder op en neer . Voornamelijk neer . Is altijd een aanslag op je knieën en voel mijn rug , maar als je niets voelt , lijf je niet .
Goed, vandaag komt Kate weer en als het goed is komt Leo ook weer mee . De verwachting is dat het niet mee zo heel warm wordt als de laatste twee dagen, en dat is maar goed ook. Kunnen misschien weer wat lopen met Casper en wat rommelen in de tuin. Blijf wel bezig. Voor nu , blijf gezond
    
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten