maandag 10 april 2023

Paasweekend

Ben ik weer . Het was een rustig Paasweekend . Hier hebben we maar een paasdag . Maar de scholen zijn nog wel dicht , deze week . Zag net dat er voor vandaag en morgen een weerwaarschuwing is . Het wordt warm aan de zuidkant van het eiland. En daar zitten wij dus . En morgen een wandeling op het programma aan deze kant van het eiland. We gaan het zien.
Afgelopen vrijdag ook gelopen , 15 kilometer. Niet de wandeling die we hadden gepland, maar gewoon en vlakke wandeling die we wel vaker doen. Soms is het gewoon verstandig . En het weer is soms zo raar . In de middag was het in Bica da Cana 19 gr en voreg in de ochtend daar -1 . dus 20 graden verschil. En nu wordt het weer warm. Het is niet anders. 
Heb van het weekend wel wat gedaan in de tuin, maar niet te gek. Gewoon water geven en zo . Dus vandaag maar weer beginnen . Heb zaterdag wel wat tuinbonen van het land gehaald en ga vandaag daar wat mee doen. Een lokaal recept . Als het smaakt zal ik daar morgen wel wat over zeggen .
De wasmachine draait , dus ga er een punt aan breien . Zal zeggen iedereen nog een fijne tweede paasdag en blijf gezond .

    





Geen opmerkingen:

Een reactie posten