vrijdag 29 juli 2022

Drone

 Zo , het is weer vrijdag . Gisteren is Kate geweest . En dat zijn altijd wel een beetje andere dagen dan normaal . We hebben toch , voor ons doen , nu een hele andere routine en best druk. We leven natuurlijk hier een heel simpel en rustig leven . En als je dan een bijna 20 jarige in huis hebt , is dat heel anders . 
Kate vond hem erg gegroeid , ze kent hem natuurlijk ook al jaren . Ze vond hem zo met baard best leuk . Maar hij is groot geworden.
Hij is gisteren met de drone aan de gang geweest , daar had ik de laatste paar keren wat problemen mee , de GPS wou niet . Of dat nu kwam door de satellieten , of door de bewolking toen  ik het probeerde , of aan de software , geen idee . Maar gisteren heeft hij weer eens gevlogen. En dus ook weer wat foto´s . Altijd leuk, je krijgt een heel ander gezicht op de plek waar je woont.
Vandaag gaat hij weer duiken . Hij weet nog niet precies waar , maar dat horen we wel weer als hij thuis komt, waar hij is geweest . Hij heeft het nog steeds naar zijn zin . We spellen in de avond Monopoly of we doen een potje Joker . Altijd leuk om te doen he . Sommige zijn nog al fanatiek, zal niet zeggen wie dat is  ,Oma , maar andere doen het echt om het spel.  Als het maar gezellig is . Voor nu, blijf gezond 



Geen opmerkingen:

Een reactie posten