dinsdag 21 december 2021

De maan

 Ja, vanochtend om kwart over vijf , toen ik met Casper voor de eerste keer buiten liep, zagen we de maan weer . Ook waren er wat steren zichtbaar. Nu zien we dien wel vaker , maar in deze tijd van heftige regen, was het fijn om weer wat steren en de maan te zien . Het had een uur daar voor nog hard geregend . 
Ook gisteren overdag hebben we nog al wat regen gehad. Maar gelukkig ook wat droge periodes , zo dat ik toch nog een paar keer met Casper naar buiten kon. Het is niet wat we gewend zijn , of willen . Maar je moet je aanpassen he . De natuur regelt het . Je kunt nog zo graag iets willen , maar als het niet gaat.
Vandaag niet lopen , dat wordt morgen. Dat komt dus wel goed uit, nu hopen dat het morgen wat droger is . Sao heeft een vergadering vandaag , dus de wandeling is verzet naar morgen. Moeten natuurlijk wel uitkijken en goed uitzoeken waar we naar toen gaan . Er zijn wat wegen versperd, er zullen zeker wat levadas ontoegankelijk zijn, of gewoon te gevaarlijk zijn. Dus we moeten goed nadenken . Maar we gaan zeker wel lopen . Voor nu, blijf veilig en gezond 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten